Basisschool Bergop

Informatie voor ouders

Aanmelden nieuwe leerling

Wij zijn blij met uw belangstelling voor onze school. Als uw kind naar de basisschool gaat, is dat een belangrijke stap in zijn of haar leven; in de basisschoolperiode ontwikkelt uw kind zich. Wij streven ernaar voor alle kinderen een goede tijd op de basisschool te realiseren het beste uit het kind te halen. Afstemmen op de behoefte van het kind, hierbij is een goede begeleiding van groot belang. Veel ervaringen uit deze schooltijd blijven je een leven lang bij. 

Nieuwe ouders geven we graag uitgebreid informatie over onze school. Bent u nieuwsgierig naar onze school en wilt u een kijkje nemen in onze school.  Maak een afspraak met ons en we leiden u graag rond.
Tijdens dit bezoek kunt u de sfeer proeven die in onze school hangt. 

Wordt uw kind binnenkort 4 jaar?
Wilt u uw kind aanmelden op onze school, dan kan dit al ruim van te voren.  U kunt hiervoor contact opnemen met de directeur van onze school. Na het kennismakingsgesprek en inschrijving neemt de leerkracht van uw kind 6 weken van te voren contact met u op en maakt een afspraak voor een intakegesprek, zodat onderwijs en begeleiding goed op elkaar worden afgestemd. Tijdens het intakegesprek worden 5 wenochtenden afgesproken, waar de kinderen mogen komen wennen. Daarna volgt nog een 'warme overdracht' tussen u als ouder, leidsters van de peuterspeelzaal of kinderdagverblijf en  leerkracht, zodat het kind bij aanvang van de basisschool goed in beeld is. Kinderen van vier jaar mogen de dag na hun verjaardag naar school komen. 

Leerlingen van een andere school
Kinderen die van een andere school komen, kunnen ten alle tijde worden aangemeld. Na een kennismakingsgesprek wordt er contact opgenomen met de huidige school voor informatie. Op basis van deze informatie en een oudergesprek wordt uw kind ingeschreven en toegelaten. 
 
U kunt contact met ons opnemen via het volgende mailadres: karin.janssen@innovo.nl.
Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact met de directeur Karin Janssen opnemen om een afspraak te plannen, telefoonnummer: 045-5620255. 

Het inschrijfformulier vindt u hier
 

 

Mooie spreuken en quotes

Wacht niet op een mooie dag, maak er zelf een!