Basisschool Bergop

Mevr. Amy van Schaijk

Mevr. Angeline Spekreijse

Mevr. Elvira Strijthagen

Maandag en dinsdag ter ondersteuning;
Mevr. Marion Stassen

Maandag:
Mevr. Amy van Schaijk

Dinsdag t/m vrijdag;
Mevr. Marianna Willems

Mevr. Pia Habets

Dhr. Roel Heijnen ter ondersteuning

Coördinatoren en OOP( onderwijsondersteunend personeel)

Catechese communiekinderen:               Pastoor Pisters

Coördinatie ICT:                                            Mevr. Danielle Eggen

Coördinatie Cultuur:                                    Mevr. Angeline Spekreijse en

Mevr   Marianne Slangen

Coördinatie VEBO (verkeerseducatie basisonderwijs):  Mevr. Danielle Eggen

Onderwijsondersteunend personeel:                                 Mevr. Ineke Kneip

Administratieve kracht:                                                          Mevr. Els Witsiers

Intern begeleider
De Intern Begeleider (IB-er) Danielle Eggen: danielle.eggen@innovo.nl coördineert de interne zorg, ondersteunt leerkrachten die leerlingen met extra zorg in de groep hebben. Incidenteel begeleidt ze leerlingen die extra zorg buiten de groep behoeven. Ook onderhoudt zij de contacten met externen omtrent de zorg en neemt zij deel aan de I.B.-vergaderingen.

Directie
Mevr. José Winckelmolen, directeur
Op het planbord in de directiekantoor hangt het aanwezigheid schema directie. Hierop staan tevens de aanspreekpunten die u kunt benaderen bij afwezigheid van de directie vermeld.

Spreuk van de maand:

Begin de dag met een zonnige lach!